Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dosera rätt

Tankar
för många
gör ont

Tankar
för få
känns tomt

Men vad är lagom?




Övriga genrer av Bofink
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-24 03:22



Bookmark and Share


  aftermath
tänkvärt
språkrådet föreslår; enough, sufficient, adequate, just right
kan det vara något?
2008-09-18

  Larz Gustafsson VIP
En andemakt, enligt Bill Stenberg.
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Bofink