Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en mycket tung tid börjar flera oväntade saker sker som gör att livet plötsligt ser mycket ljusare ut


Efter regn kommer solsken

Sprudlande glädje
kittlar i mitt bröst
pirrande förväntan
brister ut i skratt

Värmande glädje
hjärtat får sin tröst
efterlängtad lättnad
en oväntad skatt




Bunden vers (Rim) av Bofink
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-06 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink