Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är sent

Det är sent
livet drar förbi

Jag sitter med en vilja
att jag mera skulle ha
tid och kärlek att dela
med dig det vore bra

natten är över oss
ännu en dag har gått
du sluter dina ögon
tills du morgondagen nått

du ligger där och sover
jag sitter och ser på
önskar en dag till och mer
kan tiden sluta gå?

Det är sent
livet drar förbi
det viskar
Carpe Diem




Övriga genrer av Bofink
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-13 02:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink