Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

resultat

kraven på
snabba resultat
medförde att
de goda resultaten
uteblev




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 521 gånger
Publicerad 2007-02-27 10:09



Bookmark and Share


  Rachel Roth
precis!
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP