Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5 minuter i skolan - gittish

Sittandes i skolan, allt är som vanligt
Skrik i korridoren, några röker nått farligt
En helt vanlig dag, är lite smått trött
Om du skulle se mig skulle du tro att jag har dött
Likblek i ansiktet, sov kass inatt
Sömnens igentagande kommer snart ifatt

Lutar mig mot stolen
Kollar ut på solen
Fattar inte läraren alla ser henne som idioten?
Drar en djup gäspning
Tobbe skrattar, han tar också en gäspning
Skriver ner lite smått, saker som händer
Om kolhydrater och protein, possetiva signaler de sänder
Men det händer endå, blir så jävla seg
\"Hallå vafan, vi vet hur vi ska knåda deg\"

Laga mat, dietik smakar oftast skit
Det ser kanske gott ut men man går på en nit
Lurad av en fasad som vi lär oss att skapa
Agi öppnar munnen och alla \"NEJ FAN INTE RAPA!\"
Haha bara en stunds betänkande, 4-5 minuter typ
Vill endast hem och sova, på livet få styr
Eh fan, pallar inte hålla ögonen öppna, orka inte se
Dags att dra, fuck it, sho bre




Fri vers av Fidde J
Läst 638 gånger
Publicerad 2007-02-27 13:59



Bookmark and Share


  Karin G
hemska dagar :(
2007-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Fidde J
Fidde J