Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi blundar och önskar

 

vi stupar framåt

mot nätterna

inneslutna i

oss själva

 

vi blundar och önskar

en mjuk kropp att

dämpa fallet

 

händer, handskar att hålla

någon som vet hur man

vackrast säger våra namn




Fri vers av molly crayons
Läst 189 gånger
Publicerad 2007-02-27 18:08



Bookmark and Share


  K*
\'vi stupar framåt

mot nätterna\'

... ohooo jag bara älskar sådana rörelseuttryck!!! superbra!

och det här likaså:

\'någon som vet hur man

vackrast säger våra namn\'
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons