Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eskapism

 

vad säger man

bara ett rådjur eller så

 

skrämt

av strålkastarljuset

reflekterat i blicken som ett skri

 

på väg bort

bultande mot snön

med hjärtat

 

utan tanke på att vända




Fri vers av molly crayons
Läst 615 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-27 21:00



Bookmark and Share


  baklänges
mm den här gillar jag, sån där
supertydlig ögonblicksbild, enkelt
helgjuten i flytande språk och samtidigt
rymmande en parallell historia. snygg.
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons