Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nalanana aaaaa aaaa aaa naaaam naaaaamini nalanana aaama vaaaanala avam aaaa aaa aaa nalanana aaave aaave ave maria...


På Omväg


Jag borde kanske
ha försökt förklara varför
jag reste mig och gick
den där sensommarnatten

för otröstligt gråter barnet i gryningen

Viskandes förlåt
förlåt för att jag aldrig älskat

Omvägar
Någonannanstans

Patti Smith sjunger
Barnet det hörs ännu i mina öron
Viskande väsande och kanske bedjande

Men jag
jag vandrar i sensommarnatten

det finns alltid något jag inte behöver
förklara
Att det är vackert att vakna här




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 632 gånger
Publicerad 2007-02-27 21:35



Bookmark and Share


  Jesper Kling
Detta tyckte jag om. Tack
2007-11-28

    ej medlem längre
Härligt formulerad text.
2007-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain