Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PAPPERSDRAKE

Drömmar flyger
som en
pappersdrake
Högt ovan,
kommer vi
någonsin att nå dit

Mr G




Övriga genrer av Mr G
Läst 251 gånger
Publicerad 2007-02-27 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G