Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses med fördel i kombination med en tidigare dikt som heter Balanserar


Ena foten kvar på tuvan

 

 

Jag föll

åt höger denna gången

där träsket är sött

och brunt av choklad

segt som kolasås

och kallt som glass

 

Jag drar

i min högerfot

för att komma upp

på min tuva igen

där jag balanserar

på halaste is




Fri vers av Jojo
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-02-28 09:50



Bookmark and Share


  Marreb
En uppföljare ser jag... :-) Den är bra. Känns som att det finns en liten \"barnslig\" touch på den, skönt.
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo