Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men funkar jämnt fast hjärnan ibland stannar.


Hjärtat har IQ NOLL

 

Lealös likgiltighet

utan mål som går att nå.

 

Orkar inte skita i det

ens.

 

Förståelsebrist totalblackout

det är bara suddigt värre.

 

Orkar inte vika upp ögonen

ens.

 

Idelöst uppfinnelsetomt

utan någon dörr att öppna.

 

Orkar inte letgräva vidare

ens.

 

Hjärtkamrar och artärer

det bara dunkar ostoppligt

 

Orkar inte motstå hoppet

ens.

 

 

Min kärlek bara är




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-02-28 11:02



Bookmark and Share


    EN GLIdAre
Då tycker jag
att du ska vara där
den är
om du får.
2007-02-28

  DanSan
+***************************** \' \' \'

Svårt att skriva en vettig kommentar här

Låt det förtsätta slå Lars . . .

Skönskrivet som vanligt . . .

Du har verktygen fortsätt jobba min vän

*********************************
2007-02-28

    sunnanvind
Suveränt diktat om det som är!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf