Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Christian, för att du är min bästa vän.


Solregn

Många har fallit,
jag föll igår
Töm all din kraft
Vandra i ett solregn
Men glöm inte bort,
att natten är nära

Fly
Låt bli att andas
Dagen är kort.

Jag vill inte vara en tanke i din själ
Jag vill vara ett stoft på din panna.

Vila
Jag tänker på dagar
då jag sprungit tills benen ger vika

Fortsätt
Förafalla
Försvinn

Men släpp aldrig
taget

Ty livet är kort,
och vår stund på jorden
töar bort.




Fri vers av Katja-
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-03-15 14:59



Bookmark and Share


  Wingardium LeviosA
Glöm inte att medaljen har en framsida! kram
2007-05-10

  Såpbubbla
ahh, fin.
2007-04-11

  prinscess VIP
hoppas att Christian läser denna text
den var fin på nåt sätt
trots att den känns en smula vemodig
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Katja-
Katja-