Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undrande..

Vill du krypa intill mig och hålla mig en stund?
Pussa mig i nacken och lura john blund?

För jag har längtat det kan jag dig lova,
så nu spiller vi ingen tid med att sussa och sova!

Vi kan ligga under täcket och mysa jag och du,
inte bry oss om något än det som händer nu.

Disken tar jag i morgon och tvätten likaså,
nu ska vi bara njuta lika mycket båda två!


Så vill du krypa intill?




Fri vers av Manuela
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-02-28 14:08



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Det känns värme, både fysiskt och mentalt, under ditt täcke... och till detta rimmande! Fin text.
2007-03-04

  Bodil Sandberg
Så frestande och lockande och pockande...förtjusande och berusande för din älskade!!!!!!!!!!!!!!!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Manuela

Mina favoriter
De ger varandra