Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad svårt det ska behöva vara att hitta på titlar på dikterna nuförtiden då...


Biljett till salu

Vill du köpa
min biljett
till en åktur
genom livet?
Nej, förresten
du får den!
Så kan du åka med
och se, känna, uppleva
Vad jag har sett
Vad jag har känt
Vad jag har upplevt
Så kanske du kan förstå bättre
hur jag mår
och vem jag är
Men å andra sidan
du har kanske inte tid
Du har ju faktiskt
fullt upp
med din egen resa.




Fri vers av Jojjon
Läst 489 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-28 15:03



Bookmark and Share


  Lärkan
Gillar!!
2007-07-09

  Atena
om man ändå kunde göra det så att folk skulle förstå.. men det viktigaste är väl att dom försöker att förstå med tanke på att alla har sina egna stora/små problem.
fint skrivet :)
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon