Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För tillfället är jag inte så välsinnad som jag har varit ett tag nu. Saker händer och förändras. Vad mer ska jag säga.. Det kommer lösa sig, det vet jag. Känslor, just nu


Allting är kasst

För tillfället mår jag inte så vasst
Tar kanske av misstag ett snesteg, döden kommer snabbt
Bära min last genom alla dessa dagar
Sluta klaga, bryr mig shii om lagar
Saker rinner ner i min hals
Pass på kärlek, finns inte någonstanns
Grabbarna är viktigast, inget går emot
Mår ej bra, passa dig du får en fot
Om vi möts ute, 30 fötter kommer att stampa på dig
Jag säger att nu ska du inte jiddra med mig
Är lättantändligt, är fullt medveten
Fast på ruta ett, mitten av smeten
Morsan lackar för minsta lilla grej
Ett ord fel och all skit går ut över mig
Spriten gör mig glad, dricker och må bra
Inte för mycket, ska inte bli som min far
Far och stick, fan pallar inte mera
Fråger börja ställas \"Ska jag börja veva?\"
Så som det var förr, en liten bråkig kille
Sket i allt och gjorde vad jag ville
Har alltid varit likadan, gör vad jag vill
Ska jag börja bråka igen?
Inte det jag vill
Men läget är annorlunda mot innan
Folk har försvunnit, jag försvann in i dimman
Mycket som händer, är fortfarande ung
Tänker leva hårt och må som en kung
Men just nu så går det bara inte
Vänner och drickan är glädjen under vintern
Skriver mycket texter, bara någon enstaka dikt
\"Fidde mannen, fan drick inte så du kommer bli sick\"
Den kommentaren fick jag idag
Fan vad jag hatar horan, jag trodde vi var ett lag
Han vill väl va snäll men sluta och gnäll
Tårar rinner och min röst den är gjäll
Pass på snäll, har nu endast mig själv




Fri vers av Fidde J
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-28 16:51



Bookmark and Share


  *Camilla*
Fan Fidde, du fångar mig som vanligt
denna var verkligen något extra... underbart underbart underbart! Jag ser dig framför mig, men du
du är inte ensam, du har ju mig.
jag finns,är din vän
glöm mig inte
/camilla
2007-03-01

  Nina V A
Fidde, det är sjukt men du är lika gammal som min son som oxå kallas Fidde och som genomgått liknande \"fas\" som du beskriver i denna din text. Så I know it so well, och visst, allt kan te sig kasst o helt jäkla meningslöst. Spela roll vad andra säger, men tro mig....förr eller senare bör det spela roll. Tycker du fångat tonårstraumat/sinnet bra i en skönt aktivt gällande ton!
2007-02-28

  Karin G
börja bråka är ingen bra grej
nej men jag förstår dina ord.
känner likadant
men gnäll ska du inte få höra av mig. .
ville ju bara ge dig en kommentar
texten var bra
och hoppas att du snart mår bättre
vill du ha mer svar från mig.. säg till vill inget annat än att du ska försöka förstå mig.

/karin
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fidde J
Fidde J