Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prinsessa i bävernylon

 

jag har en hårt biten underläpp

och tummade vantar

efter att ha valts sist,

då de färgade banden tagit slut

 

men jag kan ta på mig tiaran själv

och kyssas mot dina lypsylläppar

med en känsla som stannar kvar

 

i mig




Fri vers av molly crayons
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-02-28 17:17



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Åhh..känner hur den där tunga känslan att bli vald sist när alla färgade banden tagit slut...bli vald på nåder...Men tiaran kommer till slut på sin rätta plats...på en prinsessa i bävernylon!!
En underbar text med en urtjusig titel!!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons