Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


pilla stjärnorna ur hundögonen


drömde inatt att jag
att jag spydde
svarta klämmor
svarta hårklämmor spydde jag
: prydligt på en rad la jag dom
sen, tänkte
tänkte jag har känt saknad

jag är ett streck på insidan
av din mage är ett
obduktionssnitt som läkt ihop riktigt
fint jag är strecket jag
sträcker mej mot din navel;
svaret, hemmet, alltets mecka.
du kan le i mörkret, jag ser det inte.

vill röra vid skyskraporna du har
inuti. minutiöst, opretentiöst
smeka dej sömn
your inner skyline
vackrare än manhattan
du kan säga vad du vill men
alltid, jag säger alltid:
vackrare än manhattan.

drömde om hundar med hjärtfel
vaknade med stickande orosfingar

vi går sönder så lätt.





Fri vers av harhjärta
Läst 460 gånger
Publicerad 2007-02-28 18:07



Bookmark and Share


  TedEdFred
ååh. vackert skrivet. (fast jag förstår inte riktigt.. )
2007-03-16
  > Nästa text
< Föregående

harhjärta
harhjärta