Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aning


bakom en trivsel
ett monster
oundvikligt
under ett
välbefinnande,
en grävskopa,
förarlös

jag vänder mig om
på sidan
och hon bevakar mig,

från toppen

av sin lilla,
men stabila
samling kropp









Fri vers av baklänges
Läst 405 gånger
Publicerad 2007-02-28 19:13



Bookmark and Share


  Christer VIP
\"sin lilla,
men stabila
samling kropp\"

verkligen en häftig fras tycker jag

jag är på strykhumör idag
och därför funderar jag på om jag tycker
\"en grävskopa, förarlös\" behövs
jag har lite svårt för grävskopan
men kanske behöver jag bara vänja mig
kanske behövs inte heller \"och\" innan
\"hon bevakar mig\"


men
mycket bra beskrivning
av ett anat monster

/c
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges