Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till \"Albert\" för inspiration


Till en okänd man

Till dig som satt i gångtunneln
lutad mot cementen

Du hade ett brev i handen
Du grät

Blicken höjdes inte
när jag gick förbi.

Undrar vad för ord
som åstadkommer sådan gråt

hos män som annars inte
visar denna sida

och varför just på denna plats
där så många går förbi

Men kanske kom du inte längre
innan något brast för dig

Så kan det vara
det vet jag

Vad som hände sedan
får jag aldrig veta

Ingen var där på hemvägen
i gångtunneln av cement.





Fri vers av Dionysius
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-02-28 21:05



Bookmark and Share


  liten_snopp
Undrar också vad som stod.. Starkt & berörande skrivet!
2007-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius