Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 mars

Elvira har namnsdag

och fåglarna kvittrar i trädet




Första vårmånaden

 

 

Mars

och våren närmar sig igen

ljuset har redan kommit

men blötsnön ligger kvar

 

Vår

och en ny tid kommer

när vi lättar på kläderna

och släpper värmen in




Fri vers av Jojo
Läst 331 gånger
Publicerad 2007-03-01 08:46



Bookmark and Share


  Cris
skön och härlig vårhälsning
jag ljuset kommer nu och
det är skönt
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo