Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stay real....


genuina hjärtan

på gott och ont

vetskapen om kampen

två är den magiska siffran

svart på vitt, plus och minus, hon och han, gud och djävul

ingen slipper undan

du vill inte trilla ner på fel sida

det kommer göra ont

min vän, det goda räknas

ditt goda inre

finns det kvar?

det sker en märklig smärtfull kamp

jag ser det i din blick, era blickar

nerver, impulser, substanser på gränsen att omvandlas till plasma

det tynger, drar dig mot mittpunkten

vänta dig inget annat

yta och etikett har aldrig varit vackert

status, vita leenden

där finner du ingen godhet

det genuina hjärtat finns hos den som är beredd att offra för det

förlåta sig själv och andra

andas en extra gång och släppa stoltheten

stoltheten hos egot i varje människa

om du ibland vågar ge den motstånd

med kraft

bli god utan att lämna dig själv

det är då

då ditt riktiga hjärta stannar kvar




Övriga genrer av sanjoula
Läst 439 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:10



Bookmark and Share


  Mästaren och Margarinet
Starka, men även väl avmätta ord. Keep up the good work, miss!
2008-11-05
  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula