Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ne


Postporrtum

Mognad

Du är van
Vi leker och njuter

En dag var det bara vi
Här och nu
Vi finns tillsammans du och jag

Utanför våra liv
Vi lever flera liv
Då och då i samma värld

Ingen kan ta i från oss nåt fint
Det vi har
Fint som det bara är
Utan nåt mer
Finns inga krav

Du och jag
I en låtsasvärld

Vi två






Fri vers (Fri form) av sanjoula
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-22 23:55



Bookmark and Share


  in effigie VIP
längtan..värme...nära....fint
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula