Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eh


the bonding



låt mig slåss för dig och jag kommer brinna
spring och låt mig komma ikapp
och jag kommer dö för dig
låt mig aldrig vinna
ge aldrig efter
kom och lek med mig
men tillåt mig inte gripa tag om din hals
låt mig jaga
gå så långt att du aldrig vågat förut
men glöm inte att behålla din sköld
balansera farligt nära stupet
så kan du bli lycklig
försök fly
och jag ska ge dig allt.





Fri vers av sanjoula
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-07 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula