Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vag instruktion


hur du får mig

nog är det vinter alltid
kom och lek med mig
låt mig jaga

försök slå dig igenom mina sköldar
om du kan
ta dig ett steg längre
stanna inte där du brukar

låt mig slåss för dig och jag kommer brinna
spring och låt mig komma ikapp
och jag kommer dö för dig
låt mig aldrig vinna
ge aldrig efter
tillåt mig inte gripa tag om din hals
då bli jag din
så blir du lycklig
gå och det blir vi.





Fri vers av sanjoula
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-12-23 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula