Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt vapen är ett paraply

virvlande snålblåst och vatten i vinden
upp med paraplyt
det står knappt emot regnet
men det stack hål i mitt skinn
och jag blev blöt




Övriga genrer av sanjoula
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula