Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjärtkross utan kärlek


berövad

jag trodde jag blivit fri
känt mig lättare ett tag
hoppades

så kom du till mig igen
dök upp

smekte min hud med din blick
ansiktet håret
midjan benen

mötte mina ögon
svedde mina hornhinnor
glödande het

jag lät mig lockas
det var kört igen
kämpade inte ens emot
kanske det skulle bli annorlunda

lät stoltheten, skölden och kläderna rasa
höll på att brista
gå sönder av tanken att känna dig i mig
ännu en gång

precis allt annat fanns inte
din makt över mig total

du smekte och jag klamrade mig fast
smärtan när jag lät dig bända
knäcka revbenen
ett efter ett
smeka mitt bultande hjärta
krama det med dina händer
hårdare och hårdare

mitt blod är överallt
pulserar ut över våra kroppar
utan hejd
jag skriker det tysta skriket
ber i mitt inre
kom längre in i mig

så försvann jag bort
en sekund och du var inte kvar

jag låg naken kall i mörker
blodet var borta
kvarlämnade är jag och smärtan
orörlig på den våta marken

det gör så ont
och jag kan inte gråta
kan inte slåss
bara längta

när tar du mig igen?
det gör så ont.






Fri vers av sanjoula
Läst 536 gånger
Publicerad 2009-04-16 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula