Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vill ha dig


kallas det åtrå?

det finns tusentals vackra pojkar
lena som smält smör i mina ögon
jag ser på dig och du faller utanför alla kategorier
det är som om jag vore blind
ser inget utom dig
ingenting
känner bara
mitt hjärta slår
i takt med ditt
när jag ser dig känner jag din kropp
det enda jag vill vara nära
inget annat har mening
just då är det evigheten
allt som räknas är våra kroppar
hur vi ska bli ett
att vi går så långt det går att komma
så långt att våra själar snuddar varandra
det ska aldrig sluta
tiden finns inte mera
allt blir till bländande ljus
i extas
upplösta
förvandlade till smältande metall
i elden
som två tännsoldater
blir vi till ett blankt hjärta
liggandes i glöden
där det blir ett hav av aska
som det renaste som finns.




Fri vers av sanjoula
Läst 700 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-18 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula