Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till skaparen?


släpp oss

låt oss för en gång skull vara
ge oss sanningen
nog tid har gått
vi har för länge sedan sonat vårt brott
all respekt har snart gått förlorad
tror vi skiter i allt nu
inte tänker vara slavar längre
vi har nånstans redan bestämt oss
den stund då vi lyckats närmar sig
vi utplånar oss och allt liv på den här planeten
i takt med att din skola fick oss att hata och slå bak ut
ge upp allt, en efter ett
det hårda straff vi fått

så skulle det inte bli
det här kan inte ha varit din plan




Fri vers av sanjoula
Läst 366 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-19 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula