Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer bergodalbana, så spänn fast säkerhetsbältet


Olika vyer.

 

På toppen

är utsikten som allra bäst

men stormen

som allra värst

 

På botten

är träskmyggorna som allra flest

men vinden

en befriande tröst.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-03-01 12:16



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Dock är det en tröst med att ny botten - Man har äntligen fast mark under fötterna. Som vanligt: En mångfacetterad ljuvlig dikt från Dig
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf