Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna kom till mig igår 23:27. Jag är väl en sådan som beskrivs i texten...


En liten skrivarnörd jag är I

En liten skrivarnörd jag är
Som rösten min gör hörd så här

Min skrivarlusta ökat har
Av mången vacker kommentar

Mitt skaldande – mitt tidsfördriv
Ger ständigt nya alster liv

I nattens mörker hörs en takt
Jag lyssnar och är på min vakt

Med huvudet på kudden lagt
Är aldrig sista ordet sagt

Det dyker upp ett nytt motiv
Vill skrivet bli på pin och kiv

Jag stiger upp ur sängens var
Och strax är dikten nästan klar

Jag rösten min gör hörd så här
En liten skrivarnörd jag är




Fri vers av Lillasyster F
Läst 457 gånger
Publicerad 2007-03-01 13:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo man känner igen det där fenomenet..när man lägger huvudet på kudden ...och just när man ska slockna...plupp..plupp..något knackar innanför örat...ahaaaaaaa...ord ...en ide´ tar form...ja sen somnar man inte på ett tag...Tusen tack för en härlig dikt om hur det kan vara när man fastnat i poesin - s nät!!!!
2007-03-21

    Hellberg
Härligt upplyftande dikt, som vanligt bra rimmad. Länge leve nördarna!
2007-03-05

  "Silver" VIP
Väldigt snyggt är också de dubbla rimmen nörd-hörd, är-här!
2007-03-02

  "Silver" VIP
\"Min skrivarlusta ökat har
av mången vacker kommentar\"

Så härligt!
Känner igen det det där att motiven liksom kommer själva...
2007-03-01

    Maria Malm
Så bra skrivet. Va bra att motiven söker upp dig, så att de får bli skrivna.
2007-03-01

    Wewill
jätte vackert
2007-03-01

  Eline.P
Så sött - härlig dikt ! Där befinner vi oss nog allesammans ....utom dom som tror sig vara bäst ;) Mina egna skrivartankar dyker oftast upp på kvällen när jag lagt mig, har numer pennan intill mig på nattduksbordet - minnet är kort.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lillasyster F
Lillasyster F