Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kväk hörs längre

 

En pigmentlös naken groda

i en kolsvart instängd grotta

djup ner i berget

dit bara radioaktivt vatten

från vårt meningslösa

krig når.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 244 gånger
Publicerad 2007-03-01 15:12



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Visst, en mycket möjlig framtidsversion, med tanke på hur människan beter sig - Hur människan tror sig stå över allt annat, utan en tanke på framtiden - En svart, men tyvärr behövlig tanke . . .
2007-03-01

    sunnanvind
Vad sorgligt....
2007-03-01

  Cris
men... ush.. ååh.. stackar groda
och du med dina ord i dikten
allt djupt i oss (mig) når..
ja fy vad krig är fruktansvärt
meningslöst... totalt vansinnigt
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf