Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kortisar

1.
Mormors lilla kråka
har med tiden blivit vuxen
och kallar sig numera Uggla.

General Uggla.




2.
Din röda mun
du forne kommunist
har med tiden
blivit röd näsa.





3.
Guldprydda
råg- och havrehuvuden
i rader på skogsåkern
bugar sig lätt
i ljumvinden.

Som tackade de
för regnet
nyss.




Fri vers av Tingsta
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-03-01 18:46



Bookmark and Share


    eva m h
Tycker mycket om bilden från åkern. Vilsam.
2007-05-21

    n.
men herregud, karl
den där sista fick mig att rysa ner till tårna
det är knappat att unga snygga pojkar lyckas med det nuförtiden
2007-05-21

  Jan Linderoth
Det där var var inte mycket, men mycket.
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta