Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Madrid...

I Madrid
en söndag
förra året
dog
fem svarta tjurar
för nöjes skull

Det skriker
en kolorerad affisch ut
ifrån vardagsrumsväggen
för nöjes skull




Fri vers av Tingsta
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 09:48



Bookmark and Share


  aol
rena djurplågeriet
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta