Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt barn

Skrik mitt ljuvliga barn
Ge ljud
Fyll lungorna med sommarsöt
doftande morgonluft
Låt rösten rida
över butterbergens grå krön
Sprid den över havets sjungande vågor
Låt solen spegla sig
och gnistra i låten
Ge vinden den
att bära med sig i sin blå resväska

Skrik mitt barn
Låt världen veta
att du lever




Fri vers av Tingsta
Läst 537 gånger
Publicerad 2007-06-18 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta