Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt tiden vänta

Låt tiden vänta
Fyll stillnad
i skeendenas
arbetande händer

Stanna ljuset
och låt örat inte ens susa
Vila
och låt möjligheterna
komma igen

Bara för den här gången
Låt sekunderna stå

Låt tiden vänta




Fri vers av Tingsta
Läst 540 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-18 10:07



Bookmark and Share


  stronza
Den här gillade jag. så borde man göra ofta. \"och låt möjligheterna komma igen\" vackert och vist.
2007-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta