Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gjorde en liten visa. Här är texten.


Min vän

Min vän
har två ögon
två grågröna ögon
som ser all min trasiga längtan

Min vän
har två läppar
två läppar som ler
åt min själ när den borde föraktas

Hon håller mig hårt
Hon stillar min oro

Allt för kärleks skull
Ja kärlek




Fri vers av Tingsta
Läst 701 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-06-28 15:23



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Din vän må skatta sig lycklig över att ha dig som vän. Mycket vackert skrivet! Fredens Liljor/Ammie
2008-12-07

  aol
så vackra ord som blommar upp så i en så kärleksfull poesi
2007-11-01

  Jack E. Gladh VIP
Väl fångat i bra ordval. Ovanligt fint ackord.
2007-07-22

  Nicklasb
Jag blev jätteglad av att läsa den här dikten, lyckliga dig som har en sån vän!
2007-07-14

  Catrin
Så vacker, vill gärna höra denna med din underbara stämma.
2007-07-02

  Jan Linderoth
Rysansvärt vackert!!! Nästan onödigt fint om jag får yttra mig!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta