Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon går.. (sonett)

Hon går intill mig, vacker, kåt och röd
hon viskar sinnlig kärlek i mitt öra
Den kärleken kan ingenting förstöra
den kärleken kan övervinna död

Hon ser på mig och fnissar åt min nöd
jag söker famna, söker att förföra
men sådant kan jag inte längre göra
jag söker ivrigt efter hennes stöd

Och som en vind emot min heta panna
som vackra sånger till all världens kära
möts våra läppar i en ömsint kyss

Den närheten har kommit för att stanna
och våra läppar vilar nära, nära
Vi kysser åter, som vi kysstes nyss




Fri vers av Tingsta
Läst 675 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-28 14:42



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint rimmad sonett, välfunnen i sin rytm...!
2008-04-24

  aol
förbaskat bra
tack för din applåd
2007-12-23

  Jan Linderoth
Kärleksfullt är ett lamt och grått ord för denna sonett!
Stående ovation och bokmärkning!
2007-06-29

  Daniel_78 VIP
tack för denna friska fläkt i hettan!
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta