Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som barn

Som barn
under tidiga morgnar
delade jag tystnaden
med havet

Spegelblank tystnad

Orörligheten i berget
där jag satt
draperade sig över mig
och lät mig bli ett

Orörlig och spegelblankad
satt jag
och såg strandskatorna
återvända




Fri vers av Tingsta
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-01 18:59



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Mycket stark närvarokänsla. Spegelblankad ...
2007-06-26

  minette
denna gillar jag mycket :)
2007-03-19

  Jan Linderoth
MHH njuter för fulla muggar!
2007-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Tingsta
Tingsta