Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

noll


hur tiden har krökts
runt din takt kring
dig själv

hur tiden har kräkts
upp och idisslar
en väg, tillbaka till noll

hur du vet att allt kommer ur ingenting
hur du ändå lyckas göra ingenting av allt

hur du ska fortsätta
leta materia i tomrum

hitta det vackra i det fulnade

som ett jag i ett mig









Fri vers av baklänges
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-03-01 20:23



Bookmark and Share


    Morbide
det är så himla skönt att läsa
så himla bra
2007-03-10

    ej medlem längre
tanker mig både ett till
\"du\", men också ett ensamt dikt-jag
med sin tanke i ett rum, sina
fötter i ett annat
eller så gör jag den så själv,
som vanligt.
men det är en grymt väl-
formulerad, uppställd text
upprepande, uppoffring
stillastående, illamående
och två sista raderna: damn
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges