Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ni räddade mig! jag skrev den här rent spontat, efter att ha insett något. . .


det är inte längre jag mot världen

sitter här
stum i min dåraktighet.. känner mig rörd

vad jag just insett och känslan jag fått går inte att beskriva

det är bara jag i hela vida världen
det är bara jag och alla andra ?

jag längtade efter kärleken, den som jag inte visste att jag fick
kände mig ensam, det fanns bara jag

tårarna har runnit, vaggat mig till söms
det är inte mycket som får mig att gråta

men när någon viskar *jag älskar dig*
rinner tårarna inte längre av ensamhet
utan av förtvivlan över att jag inte insett


av orden bakom orden kan jag förstå, det är inte jag mot världen

om jag visar min kärlek, får jag den tillbaka




Fri vers av Nems
Läst 558 gånger
Publicerad 2007-03-01 23:52



Bookmark and Share


    mrMister
ooh, dessa känslor, alltså.. kändes nästan som om en tung sten lyftes från MINA axlar..!! jättebra. stark framförallt. och vacker.
2007-03-03

  soulmate_
vad du är underbar...
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems