Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från ett bröllop för drygt fyra år sen

(alltså inte mitt eget bröllop....)




Ett minne

 

 

Jag kan ännu minnas känslan

av värmen som sköljde genom mig

en solig sensommardag

mitt i folkmängden

 

Hans arm runt min midja

alldeles stilla och värdigt

som av kärlek

där bland alla människor

 

I den stunden anade jag hur det känns

när någon är stolt över en

och vågar visa samhörighet

även för andra

 

Jag kan också minnas förvåningen

och att jag först trodde

att armen var någon annans

för hans beröring kändes ovan




Fri vers av Jojo
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-03-02 09:12



Bookmark and Share


  Marreb
Åh, vad fint! Kan identifiera mig med känslan, den är speciell.
2007-03-02

    ej medlem längre
Vilket minne!!! Dom flesta är så nervösa att man minns nada!!
Härligt att kunna bevara denna härliga känsla i sitt inre.
Väldigt fin!:-)))
2007-03-02

    Lena Nilsson
Tänk vad kroppen kan minnas...
2007-03-02

  Albert
tänk att den beröringen sitter kvar
i fyra år
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo