Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smeka din kind fri från tårar

Jag vill smeka din kind fri från tårar
Få ditt frusna hjärta mjukt igen
Ge dig famntag som ger dig
åter värme i din kropp
Trösta dig till att våga leva
Få dig att minnas kärlekens kraft
Öppna upp din blick att se hur
allt är vackert runtomkring


Våga släppa taget om det svåra
Glömma allt som gör dig så trött
Vila ditt huvud i mitt knä min vän
Vila , hämta kraft hos mig
Där det ljusa bor där finns jag
Kom ska jag fylla dig med mitt lugn
Med kärlekens ljuvhet ska jag
kyssa dig till tron på kärleken igen




Fri vers av sunnanvind
Läst 1590 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-03-02 09:43



Bookmark and Share


  aol
så ömsint vacker poesi som svävar in i mitt hjärta
2008-12-03

  Lasseman VIP
Känner riktigt hur denna lägger sig som en skön, öm och trygg poesi i bana runt hjärtat, måste därför spara den..:)
så jag kan plocka fram den då och då..
2007-03-05

  Jack_iX
Med värme o omtanke vackert skrivet om att bara finnas till !
2007-03-04

    JJ VIP
Så trösterikt vacker, dikten utstrålar en sån värme och moderlig känsla av kärlek! Mvh. JJ.
2007-03-03

  issac.a.m
Vila ditt huvud i mitt knä min vän..Vila , kyssa dig till tron på kärleken igen...
Ge dig famntag som ger dig...åter värme i din kropp.

Du skriver väldigt vackert ... Verkligen. Mycket vackert.
du tar kärleken med dig till världens ände .. du Lär oss tro på kärlek, lär oss lita på känslor. Få oss att älska ... Du drar oss ner i kärlekens strömmar
2007-03-02

    Lindizz
härligt vackert, känns så äkta med dessa ord till en kärlek ! väldigt bra skrivet!
2007-03-02

    Maria Malm
Så vackert om kärlekens kraft..orden ger både glädje och lugn.
2007-03-02

  Lars Granlöf
Äkta kärlek.
Så enkelt är det bara.
2007-03-02

  devilsangel
Men åh, vad fint och välskrivet. Känns att du verkligen menar det du också. Att du vill....
2007-03-02

  Jan Linderoth
Trösterikt, kärleksrikt, värmerikt........ja RIKT!
En applåd! eller två
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind