Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriven av mig när jag var nio år

hittade min berättarbok när jag rensade bland mina böcker

Tillägnad min skolfröken Anna Borg-Olsén




Fjärilen (1981)

 

 

När sommaren kommer,

kommer fjärilarna.

              När fjärilarna kommer,

              kommer blommorna.

När blommorna kommer,

kommer allting.




Fri vers av Jojo
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-03-02 13:27



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Jojo!

Tänk att du redan som nioåring var så vis! Imponerande och bra! Hälsar Fredrik
2007-03-02

  Albert
vad sa fröken Anna när hon fick den?
2007-03-02

  Albert
en av dina bästa!
du var författare redan då
du ÄR författare!
2007-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo