Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag fick en vision


en vision

ett rum med tavlor
står framför mina ögon
:en känsla av närhet ligger i luften
:tavlorna visar olika tecken
:lite då och då byter tavlorna tecken.
luften du andas rör sig i vågor
du bara står där.
du känner en vind röra din nacke . med ett litet svep vänder du dig om.
man kan se en öken. solen står där. redo för att bränna.
allt e så fullständigt.
luften e svårfångad.
helt plötsligt kommer det ut aska ur din mun
du står inför ett par brända hus.
ett av husen är lila
de andra är sönder och inga spår av människor syns,
du vet att det är inget att skrika efter.
du kan känna den svarta roten i ditt huvud. du kan smaka askan. och den smakar underbart.
okej..
lets keep going.
allt virvlar bort.
du står i en skog träden snurrar runt dig.
du ser ett litet vattenfall.
du ser en by.
barn leker. de ser asiatisak ut. även husen.
en man ser dig.
han tittar bort som om att han låtsas att du inte fanns.
men du finns
allt virvalr.
intrycken känns i bröstet. händerna skakar. allt blir en richochet av instinkt.
du bara försvinner till en strand utan slut.
stranden tar aldrig slut.
månen håller ett öga på dig.
du känner dig perfekt.
en orm du ser.
ormen kysser dig nästan. eller det är känslan du får när den ser dig. du förstår att ormen betyder nåt. med ett ras springer du. allt mörknar in. du är tillbaka bland tavlorna.
en ny dörr visas
dörren leder dig till en buss
som kör.
det är natt.
den kör och lyktorna lyser.
en kniv han har i sin hand.
han skär sig själv. i sitt centrum
du kan se energi komma ut ur öppningen.
du börjar inse .:
att världen vidgas.
att du minskas.
att det blir bara fler och fler rum att besöka bussen stannar .
en närvaro känsla känns upp i tinningarna.
alla rum spelas framför dina ögon i snabb takt.
du ser öknen.
öknen släcks det ända du kan se är solen.
som sedan släcks.
nyanser av lila,grön osv osv. visas.
en giraff . en giraff tittar på dig.
med ett lungt leende.
:en man mediterar.
han pratar om sin älskade som försvann i kriget.
en kvinna gråter.
: hennes huvud visar en bild på ett dött barn.:
tårarna sånker sig mot marken och skänker dig en syn du aldrig sett
synen förstummar dig.
att alla dessa färger kunde blandas???
din närmsta vän springer.
:genom tid och rum.
:för att berätta hur mkt hon/han älskar dig.
du förstår att det är slut nu.




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-02-13 00:40



Bookmark and Share


  ForeignFragments
Man känner vibrationerna i luften. dom intensiva känslorna.. det bara pulserar
2005-06-20

    ej medlem längre
...sånt flow! sakligt och flyktigt. Dina visioner är verkligen intressanta! Och så "snubblar" du på tangentbordet ibland och bokstäverna hoppar om varandra och jag gillar att läsa när det är så...där. Livligt.
2005-02-21
  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern