Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är inte här



Vi ska leka en lek.
Vi öppnar luckan in till ditt huvud.
Ska försöket lyckas?
Du måste blunda.
Glömma dig själv.

Låt oss gå ner för en stig.
Bara blunda..
Jag är här.
Släpp kontrollen, nu är vi här.

Elden lyser och fäktar.
Vi kan dansa öppet.
Solens stig öppnar sig.
Gå i takt till trumman.
Vår hud kommer inte att brännas.

Reptiler kommer att öppna portar.
Tavlor med ditt namn, vi kan måla de när stjärnorna slutat lysa.
\"Jag vill bara se ditt namn\"
Vi har bara en chans.

Döda människor samlas i en fläkt. Tar tag i ditt hår och släpar det.
Solens färger byter skepnad.
Dina sinnen byter plats.
Jord, vatten och eld.








För vi vaknar innuti brunnen. Simmar med de små rörelser som får plats. Din röst ekar. Det lilla ljus vi ser livnär oss med det eko vi sökt hela livet.
Klockspelen och barnen hörs. Andra sidan av livet.
En man utan ansikte öppnar brunnen. Han kastar tavlorna.
Trummans slagare saktar ner. Kanske är det en evig längtan. Tavlorna faller ner och byter plats med dropparna som nuddar vid ditt ansikte.









Jag målar ditt namn.




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 483 gånger
Publicerad 2007-10-10 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern