Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativ energi ur en glödlampa.



Kreativ energi ur en glödlampa.
Du kollar på mig, Mina känslor formar vågor.
I dina ögon kan jag spegla de, precis som en grå höstkväll vid hamnen.

När jag vänder mig om för att titta bort, hånler skuggan mot mig.
Konturerna av min egen död verkar aldrig så långt ifrån.
Ändå är sanden i mitt glas kvar.

Jag har slutat vänta.
Magin i mina ögon försvann,
men sålänge
du minns ekot.




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 466 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-22 20:40



Bookmark and Share


  Tini Tut
Magin i mina ögon försvann...vackert
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern