Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag tog i alla fall av mig skorna...



välkommen sa du

kom in



och jag tog av mig skorna

och promenerade

rakt in


i ditt hjärta






Övriga genrer av pixter
Läst 1252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2005-02-13 01:20



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Snyggt!
2012-03-20

  pixter
hm... fast nu var det ju inte en man då.....
2011-09-13

  Jean-Michel Orblin
Enkel och genialisk väg till den mannens själ
Han föll för dig.
Bokmärkes
2011-09-13

  Jean-Michel Orblin
det funkade
2011-09-12

  Tillbringaren VIP
Rubriken blir en del av dikten, fint när det lyckas som här=)
2010-07-22

  Anders P VIP
Vägen var öppen ända in, tydligen. vackert och tankeväckande.
2005-09-03

  Hans w-art Westlund VIP
när jag upptäcker sådana här talanger som jag bara missat tidigare. du är välkommen in i mitt hjärta...
2005-03-14

  akseli
Vad bra!
2005-03-14

  Anna Liljestrand
utstrålar glädje och en undran om vad som sker sen....
2005-03-06

  Manal
klockrent. Underbart skrivet
2005-02-17

    Jnåt
...fint skrivet - kort, fyndigt och vackert.
2005-02-17

  Pica pica
Denna berörde på smärtsamt vis... Håller med nedanstående...rubriken säger allt!
2005-02-14

  Markattan
Ja, man måste trampa försiktigt därinne. Enkel, men talande bra.
2005-02-14

  Mats L.
och vacker i sin enkelhet
2005-02-14

    Mejja
... ord. Fångar mig tveklöst i sin småsamhet. Underbart!!
2005-02-14

    carimba
och tilltalande. Delar Agnetas åsikt att rubriken blir pricken över i:et
2005-02-13

  Cattis Rönn
fint fångat!!
2005-02-13

  Hanna Hansson
Det var en lite rolig text
2005-02-13

    Agneta VIP
i hjärtat... :) Rubriken gör ju nästan allt... Så enkel men så fylld av känsla... och humor. Snyggt!
2005-02-13
  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter