Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen

Min Herre


var det Du som förde mig på villovägar
för att lära mig hitta hem


eller för att jag skulle utföra ett uppdrag på vägen


eller gick jag vilsen på egen hand


i vart fall ber jag Dig
led mig hem




Fri vers av Nic
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-03-02 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic