Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad säger ni?




Dåligt självförtroende

har man

då man inte ens vågar hoppas

på att en mygga vill bita en.

 

Bra självförtroende

har man

då man tar det som om man är

attraktiv då en mygga cirklar runt en.

 

 

Dåligt självförtroende

får man

då någon snabbt vänder bort blicken

från en

för att slippa prata med en.

 

Bra självförtroende

får man

då någon snabbt vänder bort blicken

från en

för att inte verka så enträgen.

 

Men hur vet man?

Hur tolka?

 

Utifrån

dåligt självförtroende

eller

bra självförtroende

Eller...




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 254 gånger
Publicerad 2007-03-03 10:53



Bookmark and Share


  Mangal VIP
En text att le och gråta till. Berör och väcker tanken att inte ska vi väl behöva någons blick för att må dåligt eller bra?
2007-03-04

    eva m h
Man kan iallafall säga att beroende av vad man tänker om sig själv, tolkar livet och vad man är med om väldigt olika.
Intressanta reflektioner du gör!
2007-03-03

  DanSan
******************************

Ibland hjälper det att skrika ut . . .

Hjälp . . . .!!!

och då kommer vi med våra värderingar

som kan stjälpa den modigaste . . .

men någon gång då och då . . .

kan man krama om ett blödande hjärta

jag kramar om dig Lars . . .

******************************
2007-03-03

  Cris
Tro på sig själv!!
behöver man göra
men det är bra funderingar här
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf