Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskan om


Klarblå himmel saknas här
vinterdagens gråa himmel är
vill se allt gå mot en vacker sol

Det är så efterlängtat må ni tro....




Fri vers av Lindizz
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-03 12:39



Bookmark and Share


    M
Tack för detta. som jag har längtat efter den.
2007-03-03

  nettizen
Ja.... snälla solen...det är dags att vakna nu.
2007-03-03

  Lars Granlöf
Sänder över lite
av de strålar som skiner här
känn, värm
o le
=)
2007-03-03

    tinky-winky
Fyra vackra rader om en längtan mot varmare tider! Jag längat också till värmen och solen ^^
2007-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz